Trito Diving Center eCommerce Les Borges Blanques Lleida
SOM PRINCIPALMENT UNA EMPRESA esports aquàtics, PERÒ AMB EL TEMPS HEM INCORPORAT MÉS ACTIVITATS D'AVENTURA, QUE REUNEIX TANTS MOTIUS:EL TRITO SOM UN CENTRE HOMOLOGAT PER L'AGÈNCIA CERTIFICADORA PADI I SNSI, PERQUÈ ELS CURSOS ET SERVIRAN per bussejar TOTHOM SENSE PROBLEMA, HEM ESTAT DONATS ALTA PEL DEPARTAMENT DE TURISME DE LA GENERALITAT COM A EMPRESA DEL SECTOR TURÍSTIC I EL BUSSEIG COM A tècnics ESPORTIUS.PERQUÈ SOM UN EQUIP JOVE I DINÀMICPERQUÈ SOM únic CENTRE DE BUSSEIG QUE DISPOSA DE COMPRESSOR D'AIRE, LLOGUER DE AMPOLLES I MATERIAL, TANT per bussejar amb SEC COM HUMIDA A LA PROVÍNCIA DE LLEIDA.


LA PROVÍNCIA A MARINA SANT JORDI, DISPOSA DE SERVEI DIARI AMB BARCA, COMPRESSOR I LLOGUER EQUIPS.

PERQUÈ EL CENTRE DISPOSA D'UNA BOTIGA D'ESPORTS AMB TOT EL QUE NECESSITES jaqueta, reguladors, aletes, vestits neoprè, etc.

I SERVEI TÈCNIC PER AL TEU MATERIAL (revisions, canvis de piles d'ordinadors, etc ...) www.laclausports.netPERQUÈ SI ETS UN ALUMNE NOSTRE GAUDIRÀS D'PREUS ESPECIALS EN MATERIAL DE VENDA I LLOGUER I TAMBÉ A LES SORTIDES.

(Per exemple 30 € tot el cap de setmana de lloguer de tot l'equip busseig)PERQUÈ SI VENS a bussejar amb NOSALTRES ET PORTEM I RETORNEM EL MATERIAL DE LLOGUER.PERQUÈ ET FEM LES ASSEGURANCES AL MOMENT, QUALSEVOL DIA DE LA SETMANA UNA O TOT L'ANY.

PERQUÈ SI FAS EL CURS AMB NOSALTRES

ET FEM UN REGAL ------------ à >>>>>>>PERQUÈ TOT SÓN AVANTATGES.

EN ACABAR EL CURS DIVEMASTER (MONITOR) O INSTRUCTOR POTS TREBALLAR AMB NOSALTRES.FEM INQUILINS DE MATERIALS PER EL TEU COMPTE

SOM ESPECIALISTES AMB SORTIDES DE BARRANQUISME, RAQUETES DE NEU I VIES FERRADES.FEM SORTIDES D'ABRIL A NOVEMBRE TOTS ELS DIES.

TENIM APP: TRITODIVINGCENTER.ETS UNA EMPRESA, I VOLS COL·LABORAR AMB NOSALTRES APUNTAT !!
Vols obrir un centre SNSI? Truca'ns!
Javier Mases
Instructor Trainer SNSI
T'adjuntem més info aquí - <Descarrega't aquí el link